Δηλώσεις Γιώργου Δώνη

O απερχόμενος προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Μετά από τρία χρόνια άψογης και ουσιαστικής συνεργασίας αισθάνομαι την ανάγκη να πω μερικά λόγια για όσα έζησα στον Ατρόμητο:

Ως προπονητικό team οφείλουμε πολλά πράγματα στην «οικογένεια» του Ατρόμητου. Μια οικογένεια που πρωτίστως περιλαμβάνει τον ιδιοκτήτη της κύριο Γιώργο Σπανό και την οικογένεια Σπανού η οποία με εμπιστεύτηκε, με στήριξε, με βοήθησε να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος προπονητής και να οδηγήσουμε την ομάδα αρκετά ψηλά.

Υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς προς το πρόσωπό μου όσο και στο προπονητικό team από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, από τους οποίους ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια αγάπη και πολύ μεγάλη συμπαράσταση.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τους ανθρώπους που ήμασταν στην καθημερινότητα μας τόσες ώρες μαζί κι εκτός από συνεργάτες γίναμε και πραγματικοί φίλοι. Ιδιαιτέρως τον τεχνικό μας διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο για μια συνεργασία που πέρα από πετυχημένη, η κάθε μέρα ήταν πιο ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη.

Επίσης, ευχαριστώ τον γενικό μας αρχηγό Σπύρο Σοφιανό ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που μόνιμα έδειχνε καλή διάθεση για όλα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τους γιατρούς Νίκο Πισκοπάκη, Πέτρο Καπράλο και τους φυσικοθεραπευτές Νίκο Ζαφειρόπουλο, Παναγιώτη Αμπελιώτη μαζί με τους οποίους πολλές φορές κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να λύσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα.

Τον υπεύθυνο ιματισμού Νίκο Κάτσικα, τον υπεύθυνο τύπου Παύλο Κατώνη , τους υπαλλήλους στα γραφεία της ΠΑΕ με επικεφαλής την διευθύντρια Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου αλλά και τον οδηγό μας Άγγελο Βερυκάκη.

Ακόμη τους ανθρώπους που ήταν μέλη του προπονητικού επιτελείου και βοήθησαν στην επιτυχία της ομάδας, τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλλιαρίτση. Όλο αυτό το διάστημα είχα άριστη συνεργασία με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Τόλη Αποστόλου, για την εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Παναγιώτη Μιχαλέτο.

Αφήνω τελευταία τη δυνατή σχέση και το μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα τρία χρόνια γιατί οι παίκτες αυτοί ήταν άψογοι επαγγελματίες, εργατικοί και μας έφθασαν σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Η παρακαταθήκη που κρατάω ως άνθρωπος, κατά την άποψή μου δεν είναι ούτε οι επιτυχίες τόσο πολύ ούτε το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά το γεγονός ότι δημιούργησα πολλές και δυνατές φιλίες στον Ατρόμητο κι ελπίζω στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν».