Με ήττα ξεκίνησε στο θεσμό του Κυπέλλου ο Ατρόμητος, χάνοντας με 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική της 4ης φάσης.

Το πρώτο γκολ της ομάδας των Ιωαννίνων πέτυχε ο Κρίζμαν στο 18’ όταν υποδέχθηκε κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή και με πλασέ νίκησε το Θεοδωράκη.

Στο 20’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι με τον Θεοδωράκη αυτή τη φορά να επικρατεί του Κρίζμαν και το σκορ να παραμένει στο 0-1.

Η επέμβαση στο πέναλτι «ξύπνησε» τους παίκτες της ομάδας μας που πίεσαν τον ΠΑΣ για την ισοφάριση αρχικά στο 22’ με δυνατό σουτ του Γιαννούλη που σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια με σωρεία ευκαιριών από Ουγκράι, Μούγιακιτς και Κωτσόπουλο με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις και ακόμα μια φάση να σταματάει στο δοκάρι.

Οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ και κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΣ έκανε το 2-0 με εύστοχο πλασέ του Ξύδα.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε και πάλι την ομάδα μας να πιέζει για καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τις χαμένες ευκαιρίες να συνεχίζονται και τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει πέναλτι σε τουλάχιστον δυο καταφανέστατες φάσεις σε Μούγιακιτς (73’) και Κουλούρη (79’).

Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε ο Κουλούρης στο 76’ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γιαννούλη.

Ατρόμητος (Κάναντι): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς (65′ Μάντσον), Ούμπιδες, Μούγιακιτς, Ουγκράι (84′ Χατζηισαΐας), Μπρούνο, Κωτσόπουλος (46′ Κουλούρης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (62′ Μπουκουβάλας), Κρίζμαν, Ευαγγέλου, Γιάκος (75′ Αθανασιάδης), Σιόντης, Κακούμπα, Κούζικ, Ξυδάς (55′ Σκόνδρας), Κάστρο