Το βραβείο για το Best Goal της 15ης αγωνιστικής στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ παρέλαβε το απόγευμα της Παρασκευής ο Θοδωρής Βασιλακάκης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Ατρόμητος café».

Τον Έλληνα μέσο της ομάδας μας βράβευσε για το εξαιρετικό γκολ απέναντι στην Κέρκυρα με σκαφτό μακρινό σουτ, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Ατρομήτου Νίκος Λαζαρίδης.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης αμέσως μετά τη βράβευσή προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Εύχομαι τη νέα χρονιά να πανηγυρίσουμε και άλλες τέτοιες επιτυχίες με την ομάδα μας. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε και όχι το γκολ να είναι όμορφο. Όπως και να σκοράρουμε μετράει το ίδιο και ελπίζουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας με την έξοδο στην Ευρώπη”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Λαζαρίδης δήλωσε: “Ο Θοδωρής μας έχει συνηθίσει φέτος στα όμορφα γκολ αλλά και στις περαιτέρω καλές εμφανίσεις. Το 2018 τώρα ξεκίνησε και είμαστε όλοι έτοιμοι να επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε”.

*Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα προπονήθηκε σήμερα(Παρασκευή) το μεσημέρι στον Ασπρόπυργο και αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.