Η επίσκεψη της ομάδας μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου.

«Γκολ στην αλληλεγγύη» πέτυχε σήμερα η ομάδα μας η οποία αναδεικνύεται πρωτοπόρος σε (κοινωνικά) θέματα που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές όλων μας.

Τούτες τις μέρες που βιώνουμε την κορύφωση του Θείου Δράματος υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα τα οποία κάνουν δύσκολη στην καθημερινότητα τους.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, ως μόνιμη χορηγός, επισκέφθηκε το πρωί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στους άπορους και άνεργους συνανθρώπους μας προσφέροντας αρνιά που θα κάνουν ευχάριστο το πασχαλινό τους τραπέζι.

Σε αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης» εν όψει των Άγιων Ημερών… σκόραραν η Αναπληρώτρια Διεύθυνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου, ο βοηθός προπονητή Παναγιώτης Γκουτζίδης και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος, Νίκος Λαζαρίδης, Βαγγέλης Νάστος, Σωκράτης Φυτανίδης.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχαρτουρίδης, ο αντιδήμαρχος και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Βασίλης Μπέτσης και η πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη.

«Για μια ακόμη φορά ο Ατρόμητος έρχεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι στηρίζει τους πολίτες της πόλης μας που είδαν τη ζωή τους να ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές. Ήρθαμε εδώ για να τους πούμε ότι είμαστε δίπλα τους, να δώσουμε κουράγιο και να τους ευχηθούμε να περάσουν σύντομα τον σκόπελο που βρέθηκε στο δρόμο τους. Συμνπορεύομαστε μαζί με τον Δήμο Περιστερίου και στο σπουδαίο έργο που επιτελεί. Καλή Ανάσταση σε όλους» δήλωσε σχετικά η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου.

«Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας κι εμείς δείχνουμε ότι αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της. Εύχομαι πραγματικά οι άνθρωποι αυτοί που σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακόμη και για ένα πιάτο φαγητό, να είναι του τέτοιο καιρό πραγματικά ευτυχισμένοι» τόνισε με την σειρά του ο αρχηγός Γιάννης Σκόνδρας.

ΦΩΤΟ (ΔΩΡΕΑΝ)στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free, κωδικός images).