Στο γήπεδο Περιστερίου (ώρα έναρξης 19.30)

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος μέσα στο 2012 δίνει αύριο η ομάδα μας η οποία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ (ώρα έναρξης 19.30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει επιλέξει από χθες 19 παίκτες οι οποίοι θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο και είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Καλλέργης, Καραγκούνης, Καραμάνος, Επστάιν, Μπέλιτς, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Κούτσι, Δημούτσος, Νάστος, Σουμπίνιο.

*Αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα πετάξει αύριο μπάλες στους ειδικού συλλέκτες (Θύρα 3-4) και θα στείλει το δικό της μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μια μπάλα για τα Παιδιά» που ανέλαβε η Super League.

*Αύριο (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα) το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 16.30. Από τις 17.30 μέχρι την ώρα έναρξης στις 19.30 η πώληση των εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

10 ευρώ στη Θύρα 7.

15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.

30 ευρώ στη Θύρα 3.

10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

*Η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΟΦΗ αύριο στις 14.00 στο γήπεδο Σχιστού.

Η ομάδα Κ17 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 14.30 τον Πλατανιά στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών στην Κηπούπολη (Νταμάρι).