Στο γήπεδο Περιστερίου (ώρα έναρξης 17.15).

Για το αυριανό ματς με τη Ξάνθη (17.15) στο γήπεδο Περιστερίου ζει και αναπνέει η ομάδα μας αλλά και οι φίλαθλοι της που ετοιμάζουν δυναμικό παρών στις κερκίδες.

Ο προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει επιλέξει από χθες 19 παίκτες οι οποίοι θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο και είναι οι:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας , Μπρίτο, Γιαννούλης, Επστάιν, Καραμάνος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Κούτσι, Τζαμάλ, Αθανασίου.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος θα λειτουργήσει αύριοαπό τις 10.30 μέχρι τις 14.00. Από τις 15.15 μέχρι τις 17.15 (ώρα έναρξης) η πώληση εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 30 ευρώ στη Θυρα 3, 10 ευρώ στη Θύρα 5 (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας) και 5 ευρώ το παιδικό.

Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

*Τον αυριανό αγώνα θα παρακολουθήσει εκπρόσωπος της αγγλικής Ρέντινγκ.

*Η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου στο πλαίσιο του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ξάνθης αύριο στις 11.00 στο γήπεδο του Σχιστού. Ρεπό έχει η ομάδα Κ17.