Σπουδαία μέρα για τους Αθηναίους προπονητές ήταν η περασμένη Δευτέρα, οι οποίοι επιμορφώθηκαν από τον Νταμίρ Κάναντι και το επιτελείο του στο Ατρόμητο.

Ο Αυστριακός τεχνικός «μαγνήτισε» με την ομιλία του τους νεαρούς στην πλειοψηφία τους προπονητές με τη βοήθεια του διερμηνέα Ηλία Αντωνιάδη και δίδαξε πάνω στα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας τεχνικός, την επιβολή προς τους παίκτες με τρόπο επαγγελματικό, την ψυχολογία που πρέπει να εμφυσήσει, την τακτική η οποία προσαρμόζεται στο έμψυχο υλικό που διαθέτει, καθώς και την γενικότερη φιλοσοφία της προπονητικής.

seminario athina 2

Οι Αθηναίοι προπονητές επιμορφώθηκαν ωστόσο για θέματα της αρμοδιότητας τους από τον γυμναστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Σωτήρη Ρούσση, τον αναλυτή αγώνων Γιάννη Αντωνόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Αμπελιώτη.

Το τεχνικό τιμ του Ατρόμητου είχε την καλύτερη δυνατή παρουσία που θα μπορούσε λαμβάνοντας τα καλύτερα λόγια από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αθηναίων Προπονητών Σπύρο Παπακανέλλο και όλους τους συμμετέχοντες του επιμορφωτικού σεμιναρίου.

seminario athina 3

seminario athina 4