Την πρώτη της φετινή νίκη στη Superleague πανηγύρισε η ομάδα μας στην 5η αγωνιστική εναντίον του Παναιτωλικού στο Περιστέρι.

Το τελικό σκορ 2-0 ήρθε με δυο γκολ του Γιώργου Μανούσου στην αρχή και στο τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με κοντινό βολέ έπειτα από εξαιρετική δική του κίνηση στην πλάτη της άμυνας και ασίστ του Ούμπιδες.

Η ομάδα μας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο όταν η κεφαλιά του Γούτα έπειτα από κόρνερ κατέληξε στο δοκάρι ενώ σε άλλη φάση ο Χαρίσης δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την παράλληλη μπαλιά του Ούμπιδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος διατήρησε το προβάδισμα και στο 88’ και πάλι ο Μανούσος με αριστερό βολέ αυτή τη φορά μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 σφραγίζοντας της πρώτη φετινή νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Ατρόμητος(Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (84′ Γιακουμάκης), Ρόσα (63’ Μάντσον), Ούμπιδες (79’ Ανδρούτσος), Μανούσος

Παναιτωλικός(Κάστρο): Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Μιμίτο (90+1’ Καββαδίας), Μάλης, Ντίαζ (61’ Ρομάν), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι (84′ Φονσέκα), Nτάλτσιο