Μεγάλη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις πέτυχε η ομάδα μας εναντίον του ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε μόλις στο 2’ με κοντινό πλασέ του Μανούσου μέσα στην περιοχή αλλά στο 21’ ισοφαρίστηκε έπειτα από δυνατό σουτ του Ναμπί έξω από την περιοχή.

Η ομάδα μας είχε αρκετές φάσεις για να προηγηθεί και πάλι αλλά τα δοκάρια και η αστοχία δεν βοήθησαν στην επίτευξη αυτού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν πιο προσεκτικές έχοντας κλείσει τους χώρους με το μεγάλο γκολ της νίκης για τον Ατρόμητο να έρχεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Βέλλιος υποδέχτηκε άψογα τη μπάλα από το βολέ του Μέγιερι και άνοιξε στα αριστερά στον Ενσικουλού, ο οποίος έκανε το σπρίντ και με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Γιακουμάκη στο πρώτο δοκάρι που έκανε το τελικό 2-1 χαρίζοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα μας και ατελείωτη χαρά στον κόσμο που βοήθησε στο να πετύχουμε την εντός έδρας νίκη.

Ατρόμητος(Κορακάκης-Οφρυδόπουλος): Μέγερι, Γούτας, Χαρίσης, Γκάλο, Ανδρούτσος (72’ Βέλλιος), Μπαένα, Μανούσος (84’ Ούμπιντες), Ενσικουλού, Ρόσα (61’ Γιακουμάκης), Ρισβάνης, Ταλόσα

ΟΦΗ(Σίμος): Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μάνος (65’ Φιγκεϊρέδο), Ναμπί (87’ Στάικος), Σεμέδο (94’ Φερέιρα), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Μπράουν