Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα μας στη Superleague επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στην 17η αγωνιστική που αποτελούσε και τον πρώτο αγώνα του 2020.

Η ουσιαστική δράση του αγώνα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα η καλύτερη ευκαιρία στο 66’ σε ένα σουτ του Μάντσον έξω από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε λίγο έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 73’ ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι με την εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες να βρίσκει τον Γούτα στη μεγάλη περιοχή με την κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού της ομάδας μας να περνάει λίγα εκατοστά έξω.

Η πίεση των παικτών του Σάββα Παντελίδη συνεχίστηκε και στο 76’ ο Μανούσος έπειτα από μια εξαιρετική ενέργεια που πέρασε αρχικά τον αμυντικό και στη συνέχεια τον τερματοφύλακα των Αρκάδων έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Αυτό δεν έφτανε για τη νίκη αφού σε μια φάση αδράνειας ο Μπαράλες κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με κοντινή κεφαλιά κάνοντας το 1-1 δύο λεπτά αργότερα.

Ωστόσο η ομάδα μας βγήκε ξανά μπροστά και με πέναλτι σε ανατροπή του Βέλλιου που εκτέλεσε επιτυχημένα ο Μανούσος έκανε το 2-1 και πήρε την πολυπόθητη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Έτσι έπειτα από 17 αγωνιστικές ο Ατρόμητος έφτασε τους 22 βαθμούς μπαίνοντας σε τροχιά πλέι όφ.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ουγκράι (58’ Νταβιώτης), Ανδρούτσος (68’ Βέλλιος), Ενσικουλού (68’ Ούμπιδες), Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Καπίγια (12’ Μ. Φερνάντεθ, 79’ Τασουλής), Σίτο, Μουνάφο, Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες (83’ Ιγκλέσιας).