Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ο Ατρόμητος και ο Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 24’ με τρομερό γυριστό του Βέλλιου έπειτα από κόρνερ του Γκάλο.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο αφού στις καθυστερήσεις ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση με ωραία προσπάθεια και σουτ του Γκάμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμό και βρήκε φάσεις για να βρεθεί και πάλι μπροστά στο σκορ. Στο 67′ ο Ουγκράι έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Ανδρούτσος τον έβγαλε μόνο του με το τέρμα, αλλά πλάσαρε ψηλά, με την μπάλα να βρίσκει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και να φεύγει άουτ.

Στο 83′ ο Γιακουμάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπα και ο Μανούσος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα με το 2-1 να γίνεται στο 85′.

Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και πάλι στις καθυστερήσεις με ατομική προσπάθεια και σουτ του Φετφατζίδη.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα, Χαρίσης, Μπαένα (62′ Μάντσον), Ανδρούτσος (77′ Γιακουμάκης), Ενσικουλού (55′ Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Εμάν, Μπα (90′ Μαρτίνεθ), Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόους, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (46′ Μαντσίνι), Γκάμα (82′ Τόνσο), Λάρσον