Σε έναν αγώνα με πολύ λίγες καλές φάσεις και που πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 0-1 από την ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δυο ομάδας ακολούθησαν μια αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να έχει μια μικρότερη υπεροχή με τους γρήγορους επιθετικούς να δημιουργούν σε περιπτώσεις προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ.

Τα συστήματα και οι τελικές δεν ήταν όμως αυτά τα στοιχεία που έπαιξαν το σημαντικό ρόλο στο ματς αλλά οι αποφάσεις των διαιτητών με την πρώτη φάση να γίνεται στο 28’ όταν ο Καρασαλίδης μέσα στην περιοχή θέλησε να πασάρει, αλλά ο Χουλτ που είχε απλωμένο το χέρι του, σταμάτησε την πορεία της μπάλας με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να αρνείται να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι.

Αντιθέτως στο 86’ ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε ανατροπή του Καρασαλίδη στον Αλμπάνη, η οποία είχε γίνει εκτός περιοχής με τον Πόνσε να κάνει το 0-1 από τα 11 βήματα.

Ατρόμητος (Κάναντι): Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Κορτ (90’+1′ Μάντσον), Ουάρντα, Μανούσος (77′ Ενσικουλού), Κωτσόπουλος (79′ Κουλούρης).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (10′ Τσόσιτς), Χουλτ, Σιμόες, Αλεφ, Γκάλο, Μπογέ (81′ Αλμπάνης), Λιβάια (90’+24’ Κλωναρίδης), Πόνσε