Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Ξάνθη για τη 2η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη καλή φάση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 11’, με τον Κουλούρη να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή έχοντας πλάτη στο τέρμα, ωστόσο το γυριστό σουτ που επιχείρησε, κατέληξε άουτ.

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς να υπάρξουν πολλές φάσεις μιας και οι διακοπές του αγώνα για τραυματισμούς των φιλοξενούμενων παικτών ήταν συνεχείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 66’, με τον Κουλούρη να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Στο 70’ ήρθε η δεύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο δεύτερο μέρος όταν ο Μούγιακιτς κέρδισε τους πάντες στον αέρα και πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η τελευταία καλή ευκαιρία δεν μετουσιώθηκε σε γκολ όταν ο Γιαννούλης σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Ζίφκοβιτς να μπλοκάρει.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι – Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης – Μάντσον – Μπουσουλάτζιτς (75’ Ενσικουλού), Βασιλακάκης – Μπρούνο (46’ Μούγιακιτς) – Μανούσος (61’ Ούμπιδες), Κουλούρης

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς – Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κασάδο, Σιλά – Καμαρά, Ντε Λούκας – Φασίδης, Καντά (73’ Κάστρο), Κίκε (38’ Κοβάτσεβιτς) – Γέντρισεκ (85’ Ντινίς Αλμέιδα)