Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η ομάδα μας είχε για ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετική παρουσία τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε του ΠΑΣ με 1-0.

Ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και με ενέργειες κυρίως του Ουγκράι βρέθηκε πολλές φορές στην περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το γκολ ήρθε στο 38’ με κεφαλιά του Κουλούρη έπειτα από φάουλ του Ουγκράι.

Η υπεροχή του Ατρόμητου συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες της ομάδας μας να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα γκολ.

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος έφτασε τους 16 βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος διατηρώντας μάλιστα την καλύτερη απόδοση αμυντικής λειτουργίας στη Superleague έχοντας δεχτεί μόνο ένα τέρμα.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (72′ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (64′ Ούμπιδες), Μπρούνο, Μούγιακιτς (85′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα (46′ Φάμπρι), Μυστακίδης (59′ Αθανασιάδης), Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Βιντάλ, Ξύδας (64′ Κρίζμαν), Κακουμπά

IMG 2196