Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός για την 16η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τελικό σκορ 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε δυο εξαιρετικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Ενσικουλού και Μάντσον να τις χάνουν από πλεονεκτική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε με σκοπό να προηγηθεί κάτι που κατάφερε στο 50’ όταν ο Ενσικουλού με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Ο Ατρόμητος πίεσε και για δεύτερο γκολ με τον Μάντσον να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στο 68’. Μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία ο Παναιτωλικός βγήκε στην κόντρα και ισοφάρισε με τον Μανά ενώ στο 77’ ο ίδιος παίκτης έβαλε την ομάδα του Αγρινίου μπροστά.

Η ομάδα μας παρά το σοκ της γρήγορης ανατροπής βγήκε και πάλι μπροστά πιέζοντας για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 83’ όταν ο Μούγιακιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη με κοντινή προβολή έπειτα από φάση διαρκείας.

Παρά την πίεση των παικτών μας για να πάρουν ακόμα και τους τρείς βαθμούς το αποτέεσμα παρέμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο να φτάνει τους 29 βαθμούς σε 15 αγώνες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80’ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78’ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (78’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Άργκους (87’ Αμαράλ), Τσοκάνης, Λιάβας, Λουσέρο, Γουίλιαν (93′ Γκούγκα), Μάζουρεκ (84’ Μιχάι), Μανά, Μοράρ.