Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τελικό σκορ 3-0.

Η ομάδα μας παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με πίεση σε όλους τους χώρους του γηπέδου και τρομερά δείγματα ψυχής από τους παίκτες μας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου και να βρεθεί με αυτή τη νίκη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 18’ ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαξίμοβιτς στο διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματά της στο 25΄ με αυτογκόλ του Μπανανά, όταν σε γύρισμα του Ενσικουλού από δεξιά ο στόπερ του Πανιωνίου προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανοΐλοβιτς.

Το τελικό 3-0 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53’ όταν ο Ενσικουλού έκαν ωραία ατομική ενέργεια και πριν σκοράρει μέσα από την περιοχή συνδυάστηκε υπέροχα με το Μανούσο.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη του Ατρόμητου εντός έδρας και έκτο συνεχόμενο αήττητο παιχνίδι για την ομάδα μας.

fentagin atr pani

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιντες (84΄ Κορτ), Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Μανούσος (73΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης, Ενσικουλού (73΄ Μπρούνο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος (87΄ Οικονομίδης), Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης (62΄ Άρτσε), Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς (74΄ Καμαρά), Ντουρμισάι, Μπουμάλ.