Την 9η εντός έδρας νίκη και συνολικά 15η κατάκτησε ο Ατρόμητος εναντίον του Παναθηναϊκού για την 29η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η ομάδα μας παίζοντας από την αρχή επιθετικό ποδόσφαιρο κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο όταν στο 61’ από εκτέλεση κόρνερ του Ενσικουλού, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μπρούνο σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Στο 72’ ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματα του όταν από κόρνερ του Ουάρντα, ο Ρισβάνης πήρε κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να φτάνει στον Κουλούρη που παρά το κοντρόλ με τον ώμο κατάφερε να πετύχει με αριστερό βολέ ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς.

Η νίκη πανηγυρίστηκε έντονα από τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας μας και πλέον απομένει ακόμα μια αγωνιστική με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον, Νάτσος, Ενσικουλού (71′ Μπουσούλατζιτς), Μπρούνο, Ουγκράι (63′ Ουάρντα), Κουλούρης (81′ Μούγιακιτς).

Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (64′ Καμπετσής), Αθανασακόπουλος (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (46′ Εμμανουηλίδης).