Την πρώτη της ήττα γνώρισε στη φετινή Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ η ομάδα μας στην 11η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

 

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 1-2 με τον Ατρόμητο να προηγείται στο 43’ με τον Κουλούρη με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 49’ με τον Καμαρά ενώ στο 57’ η ομάδα μας αναγκάστηκε να συνεχίσει το παιχνίδι με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπουσούλατζιτς.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα των παικτών της ομάδας μας, ο Κουλούρης έχασε μεγάλη φάση στο 61’ μη καταφέρνοντας να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Βούκοβιτς στο 93’ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Έπειτα από την πρώτη φετινή ήττα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, παραμείναμε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης (80’ Νάτσος), Μπρούνο (71’ Μανούσος), Κουλούρης, Ενσικουλού (61’ Ούμπιδες)

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ναουέλ (73’ Φετφατζίδης), Νάτχο (46’ Φορτούνης), Ποντένσε (76’ Γκερέρο), Μάνος