Τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Europa League γνώρισε ο Ατρόμητος μετά το 1-1 στον επαναληπτικό με την Ντινάμο Μπρέστ στο Περιστέρι.

Η ομάδα μας είχε τα ηνία της αναμέτρησης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με μια εκπρόθεσμη φάση στα καρέ της εστίας μας να καθορίζει τελικά την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο.

Ο Ατρόμητος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή θέλοντας να δώσει υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι με σκοπό την επίτευξη του τέρματος που θα έδινε την πρόκριση.

Αυτό το γκολ ήρθε μετά από αρκετές φάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων, από απίστευτο σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή στο 80’ ενώ στο 74’ ο Κουλούρης είχε στείλε χωρίς παράβαση με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει ανύπαρκτο φάουλ.

Το γκολ του Έλληνα επιθετικού δεν φάνηκε αρκετό να δώσει την πρόκριση και στο 95’ ενώ είχαν δοθεί τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της ομάδας μας ο Νεχάιτσικ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έπειτα από σέντρα κατάφερε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Η εξαιρετική παρουσία του κόσμου του Ατρομήτου που στήριξε την ομάδα δεν συνδυάστηκε με την πολυπόθητη πρόκριση, γεγονός που αφήνει στο τέλος του αγώνα πικρία.

058 01 08022018

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75’ Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60’ Ενσικουλού), Μούγιακιτς (60’ Βασιλακάκης), Κουλούρης.

Ντινάμο Μπρεστ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Γκούτορ, Βίτους, Κάργας, Νόγιοκ, Φαμέγε (46’ Νιβάλντο), Βερετίλο, Κομπλένκο (68’ Νεχάιτσικ), Φιλίποβιτς (82’ Μπαμπαβό), Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι, Οσουτσουκούο.