Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε στην πρεμιέρα της Superleague ο Ατρόμητος με αντίπαλο την Α.Ε.Λ. στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η ομάδα μας είχε σε όλη τη διάρκεια του ματς την υπεροχή αλλά τελικά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε.

Στο 18’ ο Νάτσος επιχείρησε μια σέντρα από δεξιά προς την περιοχή και αφού η μπάλα κρέμασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ κατέληξε εντός της εστίας.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά στο 44’ το όμορφο πλασέ του Βέλλιου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου η Λάρισα κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς πλάσαρε από τη μικρή περιοχή τον Μέγιερι για το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να ανακτήσει το προβάδισμά του, έχοντας μάλιστα μια κλασική ευκαιρία στο 50’, όταν ο Βέλλιος έκανε την κάθετη πάσα στον Μανούσο, που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Κρίστινσον έδιωξε με τα πόδια.

Στο 72’, ο Βέλλιος πήρε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή μετά από κεφαλιά-πάσα του Ρισβάνη, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη ήρθε λίγο πριν τη λήξη όταν ο διαιτητής υπέδειξε έπειτα από χρήση VAR πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ούμπιδες. Ο αρχηγός της ομάδας δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ με το σκορ να παραμένει στο 1-1.

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μέγιερι (46’ Θεοδωράκης), Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (71’ Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (67’ Νταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς (94’ Μπέρτος), Μπούστος (71’ Μπάλλας), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (82’ Φιλίποβιτς), Νούνιτς