Στο κομμάτι της ατομικής ενδυνάμωσης δουλεύουν αυτές τις μέρες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του γυμναστή φυσικής κατάστασης, Σωτήρη Ρούσση και του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Οι παίκτες έχουν λάβει ειδικό πρόγραμμα για όλες τις ημέρες μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας και η μεγαλύτερη μερίδα των ποδοσφαιριστών το πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση τις πρωινές ώρες στο προπονητικό μας κέντρο.

Οι προπονήσεις με τους γυμναστές της ομάδας μας θα συνεχιστούν μέχρι και τις 15 Μαϊου και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις και διατήρηση φυσικής κατάστασης μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν.

*Αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετρά ο ποδοσφαιριστής μας Ρονάλντο Σάνι που υπέστη ένα κάταγμα θύματος 5ου μεταταρσίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε σταθεροποίηση με βίδα του κατάγματος από το ιατρικό τιμ της ομάδας μας και πλέον μετρά αντίστροφα με την επιστροφή του να υπολογίζεται στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας όπου θα συμμετέχει κανονικά με την Ανδρική ομάδα.