Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα μας στην Τρίπολη από τον Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Superleague παραμένοντας στους 2 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για τον Ατρόμητος με τους παίκτες του Αστέρα να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες και μόλις στο 3’ να καταφέρνουν να προηγηθούν με κοντινό πλασέ του Φερνάντεθ. Στο 7’ ο ίδιος παίκτης και πάλι από κοντινή απόσταση διπλασίασε τα τέρματα της Αρκαδικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος κατάφερε να επανακάμψει και να δείξει πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον Ρισβάνη να μειώνει σε 2-1 στο 53’ έπειτα από κόρνερ.

Παρά την πίεση των παικτών της ομάδας μας για ισοφάριση, αυτή δεν ήρθε με τον Ατρόμητο να γνωρίζει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στη Superleague.

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ριέρα (76′ Κρέσπι), Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντες (86′ Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (65′ Μπόρχα Φερνάντες)

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Γούτας, Χαρίσης, Καχίλα (21′ Μπαένα), Μάντσον (46′ Νταβιώτης), Νάτσος, Βέλλιος, Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα (89′ Γιακουμάκης)