Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Στάδιο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού και θα μπορούσε να φύγει με άνετη επικράτηση από την Αρκαδική πόλη αλλά τελικά αρκέστηκε στο ισόπαλι αποτέλεσμα και στα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3’ του αγώνα όταν έπειτα από όμορφη κίνηση ο Μανούσος βγήκε στην πλάτη της αμυντικής γραμμής του Αστέρα και με όμορφη σέντρα βρήκε ολομόναχο τον Κουλούρη στην περιοχή, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Από κει και πέρα ο Ατρόμητος έπαιξε έξυπνο ποδόσφαιρο με διαστήματα κατοχής και καλές κινήσεις στους ελεύθερους χώρους έχοντας ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του, με πιο σημαντική αυτή του Κουλούρη στο 35’ όταν έσκαψε τη μπάλα που πέρασε ξυστά από το δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές και από τους δυο προπονητές με τον Ατρόμητο να έχει και πάλι αρκετές ευκαιρίες αλλά τον Αστέρα να καταφέρνει να ισοφαρίσει.

Από τις φάσεις ξεχώρισαν ως κυριότερες τα δυο τετ-α-τετ του Μπρούνο και ένα του Βασιλακάκη που δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν μια κεφαλιά του Ρισβάνη από σέντρα-φάουλ του Ούμπιδες που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Μάλιστα υπήρξε και αμφισβητούμενη φάση κατά της ομάδας μας αφού ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Μούγιακιτς για οφσάιντ.

Το γκολ της ισοφάρισης για τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε στο 75’ όταν ο Τσιλιανίδης βρήκε αρκετό χώρο έξω από την περιοχή της ομάδας μας πιάνοντας εξαιρετικό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Μέγιερι.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα και οι δυο ομάδες έμειναν ευχαριστημένες από την ποιότητα του φιλικού που αποτέλεσε ένα από τα τελευταία τεστ της εκκίνησης της νέας Superleague. Θυμίζουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο θα υπάρξει μια άτυπη ρεβάνς μεταξύ των δυο ομάδων στο Περιστέρι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.
Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Μάντσον, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μούγιακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Μπρούνο, Στρούγγης, Κωτσόπουλος και Λαζαρίδης.