Στον επαναληπτικό αγώνα του Περιστερίου θα κριθεί η πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη αφού ο πρώτος αγώνας βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι οι δυο ομάδες έδειξαν πλήρως αφοσιωμένες στο τακτικό κομμάτι, με την ομάδα μας να εμφανίζει ένα πολύ καλό πρόσωπο τόσο αμυντικά όσο και στο δημιουργικό σκέλος.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγάλο προβάδισμα αν οι ευκαιρίες των Βέλλιου (13′), Μπουσουλάτζιτς (30’) και Ούμπιδες (74′) είχαν βρει στόχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης έχασε πέναλτι στο 64’ με το σουτ του Μπρούνο Γκάμα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Πλέον το ενδιαφέρον της πρόκρισης μεταφέρεται στο Περιστέρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Άρης(Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα (85’ Μαρτίνες), Λάρσον (77’ Ντουρμισάι), Ντιγκινί.

Ατρόμητος(Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Ανδρούτσος (82’ Μάντσον), Γκάλο (74’ Ούμπιντες), Βέλλιος, Νταβιώτης (77’ Ενσικουλού).

*Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής προπονήθηκαν με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα ενώ διαθέσιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι και ο Ραμπέλο αφού η μπλέ κάρτα του ποδοσφαιριστή εκδόθηκε σήμερα.