Στο προπονητικό κέντρο επέστρεψαν σήμερα(Δευτέρα) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Λάρισα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο Spa και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο γήπεδο σε σέντρες, τελειώματα και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Αύριο οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Κυριακή θα ακολουθήσουν και πάλι πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες κανονικό πρόγραμμα. Ο νεοαποκτηθείς Κωτσόπουλος θα συμμετάσχει αύριο κανονικά στην προπόνηση.

*Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός για την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρο Τριτσώνη.

Ο κ. Σπανός αναφέρθηκε στις αστοχίες των διαιτητών(έχουν ήδη τιμωρηθεί 5 διαιτητές) σε φετινά παιχνίδια του Ατρόμητου και τόνισε στους ανθρώπους της ΚΕΔ ότι με τέτοια εξόφθαλμα λάθη η προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πέσει στο κενό.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου ανέφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα από φετινά λάθη κατά της ομάδας όπως για παράδειγμα τη μη υπόδειξη Offside του επόπτη Κούλα Χασάν στον πρώτο αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου επόπτη.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση ευχήθηκε να μην έρθει ξανά στη δύσκολη θέση να επισκεφθεί την Επιτροπή και ζήτησε από τους ανθρώπους της ΚΕΔ να θωρακίσουν την ισονομία και το 50-50 για όλες τις ομάδες