Με πρωινή πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε ενόψει του εξ’ αναβολής αγώνα με την Ξάνθη με προορισμό την Καβάλα.

Το απόγευμα η αποστολή προπονήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας, όπου και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Play-Out της Super League. Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας, τη Διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή της, κ. Παύλο Δερμιτζάκη.

Την 20μελή αποστολή που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Μάντσον.

list xanthi atromitos play out

Ο Χαρίσης διαγνώστηκε με διάστρεμμα από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στο επόμενο ματς με την ΑΕΛ στο Περιστέρι κρίνεται αμφίβολη.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης και θα προπονηθούν και την Τετάρτη υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.