Αποχαιρετιστήριο δείπνο της διοίκησης στους παίκτες

Η αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση του Ατρόμητου έγινε απόψε το βράδυ σε εστιατόριο του Περιστερίου, όπου η διοίκηση της ομάδας μας παρέθεσε δείπνο στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, του παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Σπανός, μιλώντας στους παίκτες είπε τα εξής: «Σας δίνω συγχαρητήρια διότι δουλέψατε επαγγελματικά. Είστε μία ομάδα με φιλοδοξίες και πετύχατε πολλά πράγματα. Εμείς ως διοίκηση σταθήκαμε πάντα δίπλα σας. Ό,τι είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς το τηρήσαμε και κλείσαμε πολύ όμορφα τη σεζόν με αυτή τη νίκη στην Τούμπα.

Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή κάποιοι από εσάς τους παίκτες βελτιώθηκαν, κάποιοι έκαναν μεταγραφή και κάποιοι άλλοι θα γυρίσουν στις ομάδες τους πολύ καλύτεροι. Ήσασταν άριστοι επαγγελματίες. Πλέον δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στην Ελλάδα, ανεβάσατε επίπεδο τον Ατρόμητο. Είμαστε σε μία τροχιά ανάπτυξης και προόδου και τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εύχομαι του χρόνου να επαναλάβουμε αυτή την πολύ ωραία διαδρομή. Έρχεται όμως μία απαιτητική χρονιά, γι αυτό πρέπει να μπούμε με όρεξη και φιλοδοξίες στην Ευρώπη. Καλή ξεκούραση, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να γυρίσετε πάλι με όρεξη για δουλειά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) από το αποχαιρετιστήριο δείπνο του Ατρόμητου στο Αction Ιmages, όνομα χρήστη «free», κωδικός «images».