Ακόμα μία συνάντηση με τις ομάδες του Περιστερίου, αυτή τη φορά στο Μαζαράκη.

Στο πλαίσιο της θέσπισης νέων βάσεων στη συνεργασία με τις ομάδες του Περιστερίου, ο Ατρόμητος άνοιξε τις πόρτες του «σπιτιού» του στο Μαζαράκη και υποδέχθηκε τους εκπροσώπους από Ιπποκράτη Περιστερίου, ΑΟ Χρυσούπολης, Άμιλλα Περιστερίου, Άγιο Ιερόθεο, Φοίνικα Περιστερίου, ΑΟ Κηπούπολης, Θύελλα Περιστερίου, ΑΟ Περιστερίου, Ηρακλή Περιστερίου, Ήφαιστο Περιστερίου, ΑΟ Ανθούπολης, Ακαδημία Μισαηλίδη και ΑΕ Περιστερίου.

Σε αυτή τη συνάντηση έγινε απολογισμός των δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, συζητήθηκαν νέες ιδέες για την περαιτέρω εδραίωση της συνεργασίας όλων των πλευρών και φυσικά πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του αθλητικού μας κέντρου. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι Απόστολος Αποστόλου, Σπύρος Μπουλούσης και Παύλος Κατώνης.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση σεμιναρίου στις 12 Δεκεμβρίου με θέμα: «ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Φίλοι ή αντίπαλοι του αθλητή στη νέα εποχή», το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκτός από τα παιδιά των Ακαδημιών, οι γονείς και οι προπονητές τους.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση από πλευράς της ΠΑΕ Ατρόμητος και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο κλειστό «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Μαζαράκη με ομιλητή τον κορυφαίο ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο, Αχιλλέα Υφαντίδη, που αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη των σχολών προπονητών της UEFA και μέλος του κύριου διδακτικού προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.