Οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Δημήτρης Χατζηισαΐας αποχωρούν από την ομάδα μας με την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Ανδρέα Γιαννιώτη και Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Έπειτα από πολλά χρόνια κοινής πορείας, ο Ατρόμητος μπορεί να θεωρεί και τους δύο ως δικά του «παιδιά» που προσέφεραν τα μέγιστα σε πολύ ευχάριστες στιγμές και δήλωσαν «παρών» και στα δύσκολα.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης, που ήταν εκ των αρχηγών του Ατρόμητου, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της σεζόν για την ομάδα μας και ολοκλήρωσε φέτος τη δεύτερη θητεία του με το «Αστέρι». Συνολικά, ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει αγωνιστεί με τον Ατρόμητο τρεις σεζόν (2017/18, 2020-2022), με την παρουσία του κατάφερε να φτάσει μέχρι και την Εθνική Ελλάδας το 2018 και το ιστορικό κοντέρ έγραψε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ολοκληρώνει επίσης τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο, έχοντας μια γεμάτη σεζόν με 33 συμμετοχές και ένα γκολ, απουσιάζοντας μόλις από τρία παιχνίδια της ομάδας μας και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στα συνολικά λεπτά συμμετοχής, πίσω μόνο από τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Συνολικά, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας έχει αγωνιστεί με τον Ατρόμητο τέσσερις σεζόν (2017-2019, 2021-2023), κατέγραψε 121 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (επίσης περισσότερες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχει αγωνιστεί), έχοντας και δύο γκολ.

Οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Δημήτρης Χατζηισαΐας αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας τη σεζόν 2017/18, όταν ο Ατρόμητος τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Super League με 56 βαθμούς, έχοντας την τρίτη καλύτερη άμυνα της Super League και κερδίζοντας κυρίως την αναγνώριση του φίλαθλου κοινού.

Ανδρέα και Δημήτρη, για όσα προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, θα θεωρείστε για πάντα μέλη της οικογένειας του Ατρόμητου και σας ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας σας.

Σας ευχαριστούμε για όλα!