Προπονητής τερματοφυλάκων και την επόμενη σεζόν ο Μάρκο Γκαρόφαλο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή τερματοφυλάκων, Μάρκο Γκαρόφαλο, συνεχίζοντας την πετυχημένη του θητεία από την περσινή σεζόν.

Ο Μάρκο Γκαρόφαλο βρίσκεται στο Περιστέρι από το καλοκαίρι του 2022, με τον Ατρόμητο να αποκτά από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, εκεί όπου ήταν και προπονητής τερματοφυλάκων στο επιτελείο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, αλλά και υπεύθυνος για τους νεαρούς τερματοφύλακες των πρωταθλητών Ουκρανίας.

Ο Μάρκο Γκαρόφαλο (3/5/83) αποτελεί εκπρόσωπο της ιταλικής σχολής τερματοφυλάκων που θεωρείται η κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ διαθέτει εμπειρία από το πλέον υψηλό επίπεδο.

Ενδεικτικά από το 2015 έως το 2019 αποτέλεσε αρχιπροπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες της Λάτσιο (Πριμαβέρα και κάτω) ενώ το 2019-20 ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων στην Κιλμάρνοκ, η οποία συμμετείχε στα προκριματικά του Europa League.

Παράλληλα, έχει υπάρξει ομιλητής σε μερικά από τα πιο σημαντικά σεμινάρια για τη θέση του τερματοφύλακα όπως στο Μόναχο, στην Μπολόνια, στη Ρώμη, στο προπονητικό κέντρο της Αταλάντα και στο Σαλέρνο.