Ανανέωση συνεργασίας με Εδουάρδο Μπρίτο!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Εδουάρδο Μπρίτο.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr, ο Εδουάρδο Μπρίτο δήλωσε τα εξής: «Είμαι ευτυχισμένος γιατί η διοίκηση του Ατρόμητου εκτίμησε την προσφορά μου στην ομάδα και μου πρότεινε να παραμείνω κάτι που έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Ο Ατρόμητος είναι πλέον για μένα ένα «κομμάτι» από την οικογένειά του.
Βρίσκομαι σε αυτόν τέσσερα χρόνια έχοντας ζήσει όλη την προσπάθεια για την καθιέρωση του στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου: από το πρωτάθλημα που πήραμε στη Β Εθνική μέχρι τους δύο συνεχόμενους τελικούς του Κυπέλλου και την έξοδο μας στην Ευρώπη.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό που μου έδειξε πόσο ήθελε να μείνω στην ομάδα αλλά και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπό μου ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Ο Ατρόμητος, να ξέρουν οι οπαδοί του, ότι βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Έχει να δώσει ακόμη πολλές χαρές και είμαι σίγουρος ότι με τον ερχομό του καταξιωμένου προπονητή κύριου Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ζήσουμε πολύ μεγάλες επιτυχίες και θα κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο».

Ο Εδουάρντο Μπρίτο έχει 73 συμμετοχές με το «αστέρι» στη Σούπερ Λίγκα ( 9 γκολ) και 30 συμμετοχές στη Β Εθνική (14 γκολ). Αγωνίστηκε βασικός στο φετινό τελικό κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και ως αλλαγή στον περσινό τελικό με την ΑΕΚ.