Το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το 2015.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Νάστο.

Συνεκτιμώντας το ήθος, την ευσυνειδησία, τον επαγγελματισμό και την αγωνιστική του προσφορά, η ΠΑΕ Ατρόμητος, κατόπιν εισήγησης του προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέσω του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής απάντησε καταφατικά.

Ο Βαγγέλης Νάστος θα συνεχίσει να φοράει το αστέρι στο στήθος για δύο επιπλέον χρόνια καθώς το συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ λήγει τον Ιούνιο του 2013 κι έπειτα από τη νέα συμφωνία θα έχει ημερομηνία λήξης τον Ιούνιο του 2015. Μέσα στις επόμενες μέρες ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr, ο Βαγγέλης Νάστος δήλωσε τα εξής για την παραμονή του στην ομάδα μας: «Είναι πολύ σημαντική τιμή για εμένα η πρόταση που δέχθηκα από την ομάδα μου, η οποία μου δίνει τρομερή όρεξη για να δουλέψω και να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που εισπράττω ότι υπάρχει προς το πρόσωπό μου. Είμαι ήδη τρία χρόνια στον Ατρόμητο περνάω υπέροχα και πιστεύω ότι θα ανταποδώσω. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω μέχρι το 2015 έχοντας ως τότε συμπληρώσει έξι χρόνια στην ομάδα.

Ελπίζω κι εύχομαι τα άλματα προόδου που έχουμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια να τα συνεχίσουμε στο μέλλον και να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Οι βάσεις έχουν μπει, η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανόδου και με την παρουσία του κυρίου Ντούσαν Μπάγεβιτς που είναι ένας σπουδαίος προπονητής με τεράστιες εμπειρίες υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μαζί με τους φιλάθλους μας που αποτελούν την κινητήρια δύναμη και έρχονται κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στην ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε ακόμη περισσότερες χαρές».

Ο Βαγγέλης Νάστος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2009 με μετεγγραφή από την (ιταλική) Άσκολι. Με την ομάδα μας έχει 72 συμμετοχές (1 γκολ) στη Σούπερ Λίγκα και 12 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.