Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει ότι σήμερα και αύριο θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 2 για την έκδοση του δωρεάν μαθητικού διαρκείας.

Σήμερα (Πέμπτη) και αύριο (Παρασκευή) από τη 13.00 μέχρι και τις 20.00 οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα μπορούν να προσέλθουν μαζί με τους γονείς τους για την έκδοση.

Όσοι μαθητές το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους διαρκείας και να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας από κοντά.

Αυτό που χρειάζεται είναι 5 σημαντικά βήματα για να το αποκτήσεις:

1. Να έχεις μαζί βεβαίωση από το σχολείο σου, ότι έχεις ξεκινήσει τη σχολική χρονιά

2. Να έρθεις μαζί με κάποιον γονιό σου (πατέρα ή μητέρα ή κηδεμόνα) στη διαχείριση εισιτηρίων στο γήπεδο (κάτω από τη θύρα 2)

3. Να συμπληρώσεις την αίτηση για την απόκτηση του δωρεάν διαρκείας στη Θύρα 5

4. Να διαλέξεις τη θέση σου στη Θύρα 5

5. Να έχεις μαζί τον αριθμό ΑΜΚΑ σου

Κάνοντας τις παραπάνω ενέργειες θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις το δωρεάν διαρκείας της αγαπημένη μας ομάδας και να πανηγυρίσεις από κοντά με τις επιτυχίες της!

Γενικές πληροφορίες

*Με το διαρκείας που θα βγάλεις, θα μπορείς να παρακολουθήσεις την Ατρομητάρα σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο γήπεδο μας, από την ημέρα που θα ξεκινήσει η διάθεσή τους.

*Το διαρκείας είναι προσωπικό και δεν μπορείς να το δώσεις σε άλλον, ούτε στον γονιό σου, εσένα περιμένουμε στο γήπεδο για να βοηθήσεις την ομάδα μας. Ο γονέας μπορεί να μπει στο γήπεδο μόνο αν πάρει διαρκείας ή εισιτήριο.

*Το διαρκείας μπορεί να εκδοθεί μόνο τις ημέρες που έχουν οριστεί και όχι την ημέρα αγώνα.

*Οι Ατρόμητοι γονείς μπορούν να αποκτήσουν διαρκείας στη Θύρα 5, που θα πηγαίνουν και τα παιδιά στην τιμή των 50€.

*Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της ΠΑΕ Ατρόμητος, 210 57.74.003.