«Είναι ανεπίτρεπτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2012 να κάθονται ποδοσφαιριστές ομάδας Super League ημίγυμνοι στον αγωνιστικό χώρο».

«Είναι ανεπίτρεπτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2012 να κάθονται ποδοσφαιριστές ομάδας Super League ημίγυμνοι στον αγωνιστικό χώρο για περισσότερη από μια ώρα προκειμένου να γλυτώσουν από την αδικαιολόγητη επίθεση των οπαδών του Άρη στα αποδυτήρια του γηπέδου που προκάλεσε τη χρήση χημικών από την Αστυνομία και τελικώς να αποχωρούμε από το γήπεδο σχεδόν δύο ώρες μετά από τη λήξη του αγώνα.

Βέβαια οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης, ελάχιστα από αυτά τα πράγματα αντιλήφθησαν παρά μόνο ότι ο Σκόνδρας κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι το οποίο κανένα τηλεοπτικό ριπλέι δεν τους επιβεβαιώνει αλλά και κανείς δεν είδε το φάουλ του Γιαννιώτα στον Γιαννούλη στο ξεκίνημα της φάσης που προήλθε το γκολ του Άρη.

Θα θέλαμε πάντως να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους του Άρη και τους διάφορους «περίεργους» που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο γιατί κάναμε το λάθος να πανηγυρίσουμε το γκολ που πετύχαμε στο τέλος του αγώνα».

*ΥΣΤ:«Θέλουμε να δώσουμε μια συμβουλή στα νεαρά παιδιά του Άρη που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους: Να συγκεντρωθούν μόνο στο ποδόσφαιρο γιατί με «ψευτομαγκιές» και πουλώντας «οπαδιλίκι» δεν θα κάνουν την καριέρα που επιθυμούν».