Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές.

Για τα Χάνια του Πηλίου αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή της ομάδας μας με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Θεοδωράκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Γρομητσάρης, Τζαμάλ, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Φάμπιο, Καλλέργης, Γκαρσία, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Αρκούδας, Ούμπιντες, Γεωργίου.

Η σημερινή μέρα αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου σε εργομετρικές εξετάσεις που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για εχθές. Όλοι οι παίκτες πέρασαν τμηματικά από το αθλητικό κέντρο για να λάβουν μέρος συμπεριλαμβανόμενων των Πίτου Γκαρσία και Μιχάλη Σηφάκη.

Ο Πίτου Γκαρσία που έφθασε χθες από την Αργεντινή θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή, ο δε Μιχάλης Σηφάκης έχει άδεια μέχρι την Κυριακή οπότε και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας πήρε το νούμερο «33» στη φανέλα του.

Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ο Παναγιώτης Μπάλλας ο οποίος δέχθηκε συγχαρητήρια για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων με την Εθνική Κ20. Ο νεαρός διεθνής πήρε άδεια μέχρι την Τετάρτη για να ξεκουραστεί και αμέσως μετά θα «ανέβει» στο Πήλιο.

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Φώτη Καραγκιολίδη και τον Παναγιώτη Μπιλίτση.

Ο Καραγκιολίδης αποτελούσε τα τελευταία χρόνια μέλος της τριάδας των τερματοφυλάκων της ομάδας μας ενώ ο Μπιλίτσης που ξεκίνησε από τα τμήματα των ακαδημιών φόρεσε πέρσι ως δανεικός τη φανέλα του Φωστήρα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τους ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας τους.