Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας έφυγε με τη νίκη από το AEL FC Arena επικρατώντας της Λάρισας με 1-2.

Μια σπουδαία νίκη που έφερε τον Ατρόμητο πιο κοντά στους στόχους του μέσα από μια πολύ καλή εμφάνιση όλης της ομάδας.

Στο 5’ ο Ούμπιδες δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Κρίστινσον για το 0-1.

Το 0-2 δεν άργησε να έρθει αφού στο 20’ ο Μανούσος έφυγε από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα, η άμυνα της Λάρισας δεν κατάφερε να διώξει, με τον Ουγκράι να έρχεται από πίσω και με πλασέ να σκοράρει.

Η ομάδα της Λάρισας μείωσε σε 1-2 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν στο 43’ ο Βέλλιος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Σιδηρόπουλος με τη βοήθεια του VAR έδωσε το πέναλτι, με τον Φατιόν να ευστοχεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βγήκε ψυχωμένη για να κρατήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς έχοντας εξαιρετικές τοποθετήσεις στην άμυνα ενώ θα μπορούσε να σκοράρει και τρίτο γκολ στο 50′ σε σουτ του Ουγκράι που πήγε λίγο άουτ και στο 75′ σε χαμένο τετ α τετ του Γιακουμάκη.

Το 1-2 παρέμεινε με την ομάδα μας να κατακτά την 5η φετινή της νίκη στη Superleague ανεβαίνοντας στους 18 βαθμούς.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (46′ Ντάουντα), Κάτσε, Ασούμπρε, Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Σεσέροβιτς), Ουάρντα, Νούνιτς (71′ Μπούστος).

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Ανδρούτσος (76′ Μπαένα), Ουγκράι (53′ Ρόσα), Μανούσος, Βέλλιος (60′ Γιακουμάκης).