Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα μας στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτό που προηγήθηκε στο 20’ του ματς όταν ο Ανδρούτσος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Μανούσος ανάλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, το οποίο σε δεύτερο χρόνο μετά από απόκρουση του Τσιντώτα μετέτρεψε σε 1-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση, η οποία ήρθε έπειτα από μια άτυχη φάση για την ομάδα μας αφού στο 62’ ο Ολιβέιρα θα σουτάρει από δεξιά, η μπάλα θα βρει στο δοκάρι, στο κεφάλι του Μανδά και από εκεί θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 71’ η ΑΕΚ έκανε το 2-1 με σκόρερ ξανά τον Ολιβέιρα έπειτα από λάθος του Μανδά.

Ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει την ισοπαλία όταν ο Ανδρούστος με κοντινό πλασέ στο 89’ έκανε το 2-2 αλλά μια αδράνεια σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα έδωσε στην ΑΕΚ τη νίκη.

Συγκεκριμένα από κόρνερ ο Μάνταλος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ολιβέιρα με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το τελικό σκορ 3-2.

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Κρίστισιτς (81’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Ντέλετιτς (59’ Μάνταλος), Βέρντε (67’ Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα, Μπαένα (49’ Στρούγγης), Χαρίσης, Μανούσος (77’ Γιακουμάκης), Ανδρούτσος, Ενσικουλού (68’ Ρόσα), Βέλλιος