Τις τρεις φετινές εκτός έδρας νίκες στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ έφτασε η ομάδα μας που επικράτησε της ΑΕΚ με 0-2 στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική.

Οι παίκτες της ομάδας μας εκτέλεσαν άψογα το καλοδουλεμένο πλάνο του Νταμίρ Κάναντι έχοντας πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μέσω της καλή ανασταλτικής λειτουργίας δημιουργήθηκαν και οι προυποθέσεις για την ομάδα μας να κατακτήσει τη νίκη, κάτι που ήρθε αρχικά στο 88’ όταν ο Ρισβάνης έπειτα από κόρνερ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έγραψε το 0-1.

Το 0-2 έγινε δυο λεπτά αργότερα όταν Κουλούρης και Μπρούνο συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον Βραζιλιάνο να δίνει την τελική ασίστ και τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε του 24 βαθμούς στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ έπειτα από 10 αγωνιστικές.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Mπάρκας, Μπακάκης (65′ Γκάλο), Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Αλεφ (76′ Γιαννιώτας), Μπακασέτας, Μπογέ (57′ Πόνσε), Μάνταλος, Λιβάια

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουζούλαζιτς, Κιβρακίδης (86′ Καρασαλίδης), Ουγκράι (65′ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης (93′ Μούγιακιτς)

Πανηγυρικό κλίμα στην επιστροφή της ομάδας στο Μαζαράκη

Μαζί με τον κόσμο πανηγύρισαν το μεγάλο διπλό του ΟΑΚΑ οι παίκτες της ομάδας μας και το τεχνικό τιμ.

Με την επιστροφή από το ΟΑΚΑ στο Μαζαράκη αρκετός κόσμος του Ατρομήτου πανηγύρισε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με συνθήματα και θαυμασμό για τους παίκτες του Νταμίρ Κάναντι.

panhgyria mazaraki aek 1

panhgyria mazaraki aek 2

panhgyria mazaraki aek 3