Ο Ατρόμητος ήταν απόλυτα σοβαρός απέναντι στον ουραγό της Superleague Σουρωτή, Πλατανιά και νίκησε με 4-1 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ο αγώνας που διεξήχθη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής βρήκε την ομάδα μας κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό με το σκορ να ανοίγει στο 28’ έπειτα από ανατροπή του Ουάρντα μέσα στην περιοχή και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Ούμπιντες.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει και πάλι δημιουργός ήταν ο Ουάρντα που έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ε αποδέκτη τον Ντιγκινί που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

AND21966

Η ομάδα μας συνέχισε να υπερέχει και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 68’ ο Ντιγκινί διπλασίασε τα τέρματά του με κοντινό πλασέ έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ασταμάτητος και πραγματοποίησε χατ-τρικ στο 76’ έπειτα από ασίστ του Γιαννούλη.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ουντότζι στο 84’.

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος έδεσε την τέταρτη θέση της Superleague με τους παίκτες να πανηγυρίζουν στο τέλος του αγώνα την έξοδο στην Ευρώπη με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (79′ Νάτσος), Σάκιτς, Ουάρντα (82′ Κυριακίδης), Ούμπιδες, Μπρούνο, Ντιγκινί (79′ Κωτσόπουλος)

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ουές, Πατράλης (55′ Μάλσα), Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουντότζι, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Σινγκ (75′ Αμπντέλ), Στανισάβλιεβιτς, Κασάλιτσα (80′ Ζίκο)