Με το φινάλε να είναι ανάλογο της φετινής χρονιάς, ο Ατρόμητος επικράτησε της Κέρκυρας στην τελευταία αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με 4-0.

Η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα όπως της άξιζε αλλά ακόμα και έτσι τα πανηγύρια μετά το τέλος του αγώνα έδειξαν πόσο ανάγκη είχε ο κόσμος της ομάδας την έξοδο στην Ευρώπη.

Τα γκολ στο 4-0 απέναντι στην Κέρκυρα πέτυχαν οι Ντάουντα εις διπλούν (6’, 14’) και οι Κωτσόπουλος (59’), Ντιγκινί (67’), ενώ από ένα δοκάρι είχαν οι Βασιλακάκης (37’), Κωτσόπουλος (56’) και Ντιγκινί (91’).

IMG 8346

Αυτή η νίκη ήταν το επιστέγασμα της φετινής εξαιρετικής χρονιάς που έφερε την ομάδα μας και πάλι στην Ευρώπη και την ανέδειξε ως την κορυφαία ομάδα στο πρωτάθλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια κατακτώντας 29 βαθμούς!

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς (75′ Μανδάς), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (68′ Στρούγγης), Νάτσος, Κωτσόπουλος (68′ Κυριακίδης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μπρούνο.

Κέρκυρα (Μαντζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Παμλίδης (71′ Αναστασίου), Σπίνουλας (58′ Ρόλε), Μυτίδης, Κόντος (80′ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γρομητσάρης.