Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο 3ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου όπου παρέδωσε στους μαθητές δωρεάν εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία.

Οι ποδοσφαιριστές μας Παύλος Κυριακίδης, Nikola Mirkovic και Μιχάλης Μπαστακός συνομίλησαν με τους μικρούς μαθητές πάνω σε ποδοσφαιρικά θέματα για αρκετή ώρα, τους υπέγραψαν αυτόγραφα και τους προσκάλεσαν στον αυριανό αγώνα που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου στις 18.15.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα και για τη δράση του δωρεάν μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας, με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας από κοντά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τον διευθυντή του σχολείου κύριο Ιωάννη Αθανασόπουλο και όλους τους εκπαιδευτικούς.

Η επιτυχημένη δράση των δωρεάν μαθητικών εισιτηρίων θα συνεχιστεί και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας αφού τόσο ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός όσο και οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν στη μαζική παρουσία μικρών παιδιών και νέων ανθρώπων στο γήπεδο.