Ακόμα μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ πέτυχε ο Ατρόμητος επικρατώντας αυτή τη φορά του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ όμορφο ρυθμό και εξαιρετική εμφάνιση και από τις δυο ομάδες, ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί τρεις φορές και τελικά να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα μας είχε για πρωταγωνιστή της σπουδαίας αυτής νίκης στην 7η αγωνιστική τον Ευθύμη Κουλούρη που πέτυχε δυο γκολ βάζοντας την υπογραφή του σε ένα ακόμα ματς.

Το 1-0 έγινε στο 41’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουλούρη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος έπειτα από ανατροπή του τερματοφύλακα του Αστέρα Αθανασιάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για τον Ατρόμητο αφού στο 50’ ο Ουγκράι έκανε έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ από τα αριστερά με τον Πασαλίδη να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Στο 57’ ο Αστέρας ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Βαλιέντε έξω από την περιοχή με τον Μέγιερι να μην μπορεί να αντιδράσει.

Η απάντηση για τον Ατρόμητο δεν άργησε να έρθει και στο 61’ έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη σε φάουλ έξω από την περιοχή ο Μουνάφο με κεφαλιά κρέμασε τον Αθανασιάδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα διαμορφώνοντας με το αυτογκόλ το 2-1.

Το γκολ αυτό δεν φάνηκε αρκετό να κρατήσει τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ με τον Μανιά να κάνει το 2-2 στο 64’ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το τελικό 3-2 έκανε ο Κουλούρης στο 88’ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ και αναβρασμό στην περιοχή του Αστέρα με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ του αγώνα μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας έχοντας τραυματιστεί από τη φάση.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Ατρόμητου σε επτά αγωνιστικές που τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπούσουλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81’ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (64’ Μούγιακιτς), Μπρούνο (81’ Ούμπιδες), Κουλούρης

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (68’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46’ Φερνάντεθ), Μανιάς (87’ Μπελόκ)