Νικητής με 3-0 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Οι προπονητές των ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και συστήματα αλλά και να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές σε φόρμα έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ατρόμητος είχε εμφανή υπεροχή πραγματοποιώντας και στα δυο ημίχρονα αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Απόλλωνα.

atromitos apollon 2

Το 1-0 έγινε στο 70’ από όμορφη ενέργεια του Κωτσόπουλου, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Νταβιώτη και κατάφερε να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Στο 77’ και πάλι από έξοχη ενέργεια και ασίστ του Κωτσόπουλου, ο Μπρούνο κατάφερε με πλασέ να σκοράρει.

Το τελικό 3-0 έγινε έπειτα από ασίστ του Γιάννουλη με τελικό αποδέκτη τον Νταβιώτη, με τον νεαρό να πραγματοποιεί εξαιρετικό ανεπίσημο ντεμπούτο σκοράροντας και έχοντας πολύ καλή παρουσία.

atromitos apollon 3

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανδάς, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπρούνο, Νταβιώτης και Κωτσόπουλος

atromitos apollon 4

atromitos apollon 5

atromitos apollon 6