Με το σύνθημα «Ξανά Atromitos Athens FC» ξεκινάει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-19 της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Το κεντρικό σύνθημα των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας σηματοδοτεί και την επιστροφή του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη περίοδο και η πώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018.

Η εξαιρετική περσινή χρονιά του Ατρόμητου στη Superleague και οι προσδοκίες των φιλάθλων της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά δημιουργούν την αίσθηση ότι η ομάδα θα έχει ισχυρή παρουσία εντός και εκτός γηπέδου!

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου θα έχουν τις προσφορές των προηγούμενων χρόνων (παιδικό, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, στρατιωτικό, ανέργου και οικογενειακό) και θα έχουν ισχύ για τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες μέχρι και τα Playoff, τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος Ελλάδας, του κυπέλλου Ελλάδας και τα φιλικά.

Συνεχίζεται η προσφορά του ενός δώρο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας με την αγορά ενός κανονικού για όλες τις θύρες εκτός της 3.

Οι τρόποι πληρωμής παραμένουν σταθεροί και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard εκτός Diners και American Express (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι ίση ή μεγαλύτερη των 200€), με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.00 – 20.00 και Σάββατο 10:00-14:00.

eisithria diarkeias 18 19 sel 1

eisithria diarkeias 18 19 sel 2