Αγωνιστική δράση είχαν και οι τρείς ομάδες των ακαδημιών του Ατρόμητου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ατρόμητος Κ20-Λαμία Κ20 (1-1)

Η Κ20 του Ατρόμητου δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερι αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας στο γήπεδο του Ρουφ. Η Λαμία προηγήθηκε στο 8’ με τον Μανιά και οι παίκτες του Ατρόμητου ισοφάρισαν στο 32’ με γκολ του Κωτσίκου. Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι έχοντας την υπεροχή αλλά δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Αγωνίστηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Κίναλης, Τάμπας, Λαζανάς, Βιταλιώτης, Λώλος, Νάτσος, Νταβιώτης, Ρούνης, Τριμμάτης, Παυλής, Κωτσίκος, ενώ έπαιξαν και οι Ξενάκης, Χιλάι, Τεκερίδης.

Ατρόμητος Κ17-ΑΕΚ Κ17 (2-1)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κ17 του Ατρόμητου απέναντι στην αντίστοιχη της ΑΕΚ, το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Ηφαίστου. Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο το μόνο που ξεχώρισε ήταν το γκολ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της ισοφαρίζοντας στο 55’ με τον Καστόρη και ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 78’ με γκολ του Ρονάλντο.

Αγωνίστηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Μανδάς, Πολίτης (Καλλιμούκος), Ρίζος, Βαγγέλης, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Καστόρης, Σάσσαλος, Μπουρντένης (Ρονάλντο), Ζούνης (Δακτυλίδης), Κολινιάτης (Βλαχομήτρος)

Ολυμπιακός Κ15-Ατρόμητος Κ15 (3-1)

Τέλος σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η Κ15 του Ατρόμητου ηττήθηκε με 3-1 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Οικονόμου στο 23’ ανοίγοντας το σκορ. Ο Ατρόμητος είχε καλά διαστήματα στον αγώνα με την απόδοσή της να πέφτει προς το τέλος δεχόμενη τα γκολ της ανατροπής.