Ο Ατρόμητος έχοντας 19 τελικές προσπάθειες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησε της Α.Ε.Λ. με 2-0 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καταιγιστική έχοντας εξαιρετικές ευκαιρίες να βρεθεί μπροστά στο σκορ αλλά οι προσπάθειες των παικτών μας δεν βρήκαν δίχτυα.

Ο Ατρόμητος συνεχίζοντας και στο δεύτερο ημίχρονο να υπερέχει στο ματς έναντι της Α.Ε.Λ. άνοιξε το σκορ στο 54’ όταν από σέντρα του Ουγκράι, ο Μπρούνο έκανε την κεφαλιά και μετά από καραμπόλα με τον τερματοφύλακα και το δοκάρι κατάφερε να στείλει τη μπάλα εντός της εστίας.

Η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματά της στο 85’ όταν ο Κωτσόπουλος έκλεψε στο χώρο του κέντρου με τη μπάλα να φτάνει στον Μάντσον, ο οποίος έδωσε ασιστ στον Ουγκράι που σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή έχοντας κάνει εξαιρετική κίνηση.

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος έφτασε τους 10 πόντους σε τέσσερις αγωνιστικές στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (87′ Νάτσος), Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (78′ Μούγιακιτς), Ουγκράι, Μπρούνο, Κουλούρης (83′ Κωτσόπουλος)

AΕΛ (Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Αμντάλα (46′ Λεοζίνιο), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κόεφ (46′ Πίτι), Κούνιτς (80′ Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς

*Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά ενώ όσοι αγωνίστηκαν μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο όπου χαλάρωσαν στο Spa και δείπνησαν.