Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 1η επιστημονική ημερίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος που θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με καλωσόρισμα και ξενάγηση των συμμετεχόντων στους χώρους του προπονητικού κέντρου και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι διαλέξεις.

Το κεντρικό θέμα της ημερίδας θα είναι η «Διαχείριση ποδοκνημικής άρθρωσης κατά τον τραυματισμό του αθλητή από τον ορθοπεδικό μέχρι τον εργοφυσιολόγο» ενώ θα υπάρξει και ανάπτυξη θεμάτων που έχουν σχέση με την προπόνηση τερματοφυλάκων και την ανάλυση απόδοσης ομάδας.

Ως ομιλητές θα συμμετάσχουν μέλη του τεχνικού τιμ και της ομάδας του Ατρομήτου και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Javier Umbides, ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Αμπελιώτης, ο προπονητής αποκατάστασης Γιώργος Πήδουλας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Σωτήρης Ρούσσης, ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Slobodan Suica και ο αναλυτής απόδοσης Ιωάννης Αντωνόπουλος.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν ορθοπεδικοί, φυσιοθεραπευτές, προπονητές Φ.Κ. με εξειδίκευση στην αποκατάσταση τραυματιών, προπονητές Φ.Κ., προπονητές Τ/κων και αναλυτές απόδοσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ.: 6945000288 (Σωτήρης Ρούσσης).

afisa programma

programma hmeridas