Ανώτερος του αντιπάλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ο Ατρόμητος που επικράτησε του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο με 1-6 για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 0-1 ήρθε νωρίς στο 10’ όταν ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Κωτσόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, σκοράροντας εύκολα με κεφαλιά.

Ο καταιγισμός των γκολ για τον Ατρόμητο ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο από το 47’ όταν και πάλι ο Κωτσόπουλος σκόραρε με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή. Το 0-3 έγινε από τον Κουλούρη που εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη μπαλιά του Ενσικουλού στο 59’.

Στο 65’ ο Ενσικουλού ανέβασε τον δείκτη του σκορ(0-4), προσπερνώντας εύκολα τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και στέλνοντας τη μπάλα στην εστία του, ενώ λίγο αργότερα (73’) ο Μανούσος προσποιήθηκε όμορφα από δεξιά και με αριστερό σουτ από την περιοχή σκόραρε το 0-5 για την ομάδα μας.

Ο Ηρακλής μείωσε με τον Χασομέρη στο 85’ με πλασέ από αριστερά και το τελικό 1-6 έγινε από τον Κωτσόπουλο στο 93’ έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε τους τρείς βαθμούς σε δύο αγωνιστικές και έκανε σπουδαίο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ηρακλής (Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος)