Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα μας στα Play-Out που μετά από το 1-1 με τη Λαμία αναδείχθηκε και πάλι ισόπαλη με το ίδιο σκορ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας.

Παρά τις φάσεις του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο με τον Γούτα στο 28’, τον Ανδρούτσο στο 29’ τελικά η ομάδα της Τρίπολης προηγήθηκε στο 34’ όταν ο Λουίς Φερνάντεθ εκτέλεσε το φάουλ και ο Πασαλίδης από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36’ ο Μανούσος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με αυτό να γίνεται τελικά στο 45’ όταν ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ με τον Ρισβάνη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στην 3η αγωνιστική των Play-Out.

Ακολουθεί το εξ’ αναβολής ματς με την Ξάνθη την Τετάρτη στις 20.00.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο (46′ Μπόρχα Φερνάντεζ), Μπελόκ (90+2′ Αντζουλάς) – Σίτο (46′ Ριέρα), Ντέλετιτς (79′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (87′ Μαρκ Φερνάντεζ) – Μπαράλες

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς – Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης – Χαρίσης (27′ Μπαένα), Μπουσουλάτζιτς – Γκάλο (86′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (70′ Ραμπέλο), Μανούσος (70′ Ενσικουλού) – Βέλλιος (86′ Γιακουμάκης)