Στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη με σκοπό τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής, ο Ατρόμητος επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0.

Ο καιρός δεν βοήθησε αλλά ακόμα και έτσι αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο κυρίως στη σκεπαστή εξέδρα αλλά και στη θύρα των οργανωμένων οπαδών «Fentagin», με τη συνεργασία των οποίων πραγματοποιήθηκε ο σημερινός αγώνας.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καταφέρνοντας να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 74’ με τον Μάντσον που εξαπέλυσε κεραυνό από πολύ μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να καταλήγει στην εστία των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας βρέθηκε κοντά στο 2-0 όταν η κεφαλιά του 16χρονου Ρονάλντο κατέληξε στο δοκάρι του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Κιβρακίδης (70’ Νταμιώτης), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Καρασαλίδης, Νάτσος (83’ Ίμερι), Γαρουφαλιάς (70’ Μανούσος), Ούμπιδες (46’ Μάντσον), Μπουσούλατζιτς (46’ Λαζαρίδης), Ενσικουλού (83’ Ρονάλντο), Κόβατσετς (70’ Μπρούνο), Μούγιακιτς (70’ Σάκιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Γιόχανσον (46’ Χατζηγιοβάνης), Μαυρομμάτης (46’ Αποτολάκης), Παντελάκης, Ινσούα (46’ Πούγγουρας), Κουντουριώτης (69’ Σιφναίος), Τζανδάρης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μαυρουδής), Καμπετσής (69’ Ηλιάδης), Σέχου (61’ Μακέντα).